Lleida
8/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El cineasta català Luis Miñarro presenta a la Mostra la seva darrera pel·lícula, ‘Love me not’La 25a edició acaba avui amb Lola Dueñas protagonitzant la cloenda


El director català va presentar el seu llargmetratge, que competeix en la secció oficial de la 25a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya.

Luis Miñarro va explicar que Love me not no és una pel·lícula convencional i que mostra una visió personal. I va afegir “hem agafat el mite bíblic de Salomé i l’hem traslladat a Irak. Volia mostrar el que passa a l’actualitat a Terra Santa. Engloba una diversitat idiomàtica. Les imatges són codis que formen part de l’origen del cinema amb transmissió d’energia”. Una altra de les presentacions destacades d’ahir va ser la del documental Miró. Las huellas del olvido, que va comptar amb la presència de la seva directora, Franca G. González.

La 25a edició de la Mostra finalitzarà avui amb la gala de cloenda, que inclourà el lliurament del Premi d’Honor a l’actriu Lola Dueñas i la projecció de la pel·lícula Rojo, guanyadora de tres premis al festival de San Sebastián.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats