Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


El col·legi Sagrada Família converteix els carrers de Lleida en un gran espectacle de circMés de 500 alumnes del centre lleidatà fan una rua temàtica de carnestoltes fins a la Plaça Sant Joan


El que en seu dia és va qualificar com “el més gran espectacle del món”, el circ, ha estat elegit com a eix temàtic de la gran desfilada urbana de Carnaval que han protagonitzat tots els alumnes del Col·legi Sagrada Família de Lleida. Uns 520 escolars del centre lleidatà, d’edats compreses entre els 0 i els 16 anys, han desfilat avui divendres caracteritzats amb motius circenses des de l’escola fins a la plaça de Sant Joan.

Entre les caracteritzacions que hom ha pogut veure enguany, tenim pallassos, malabaristes, domadors, mags, taquillers i altres personatges relacionats amb el món de les carpes. El recorregut de l’espectacular comitiva, que ha començat un cop fet el pregó de Carnaval a càrrec d’un grup d’alumnes de 6è, ha estat amenitzat amb música en directe i ha transcorregut pel carrer Magdalena, carrer del Carme, Plaça de la Sal i Plaça Sant Joan.

Com ja és habitual, els més petits (els nadons i els nens de la Llar d’infants d’1 i 2 anys), juntament amb els alumnes de 3, 4 i 5 anys, han exhibit una escenificació pròpia, en aquest cas de conillets sortint del barret. Cal remarcar que les disfresses han estat confeccionades a l’escola.

El gruix de la desfilada ha arribat fins a la plaça de Sant Joan, tot ballant a ritme de batucada, mentre que la rua dels alumnes de 0 a 3 anys ha arribat només fins a la Diputació. El ball brasiler ha anat a càrrec dels alumnes de l’Aula de Música del Col·legi Sagrada Família, mentre que la passejada dels petits ha estat amenitzada per un grup de grallers i timbalers.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats