Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


El Dansàneu arrencarà la setmana amb un maridatge de música i dansa a Espot i l'estrena de la producció pròpia 'Nuà'La inauguració de l'exposició sobre Peret Blanc i l'actuació dels alumnes pallaresos de l'Escola Folk del Pirineu han centrat els actes de diumenge


La 27a edició del Dansàneu, Festival de Cultures del Pirineu, ha acollit aquest diumenge la inauguració de l'exposició sobre Peret Blanc i l'actuació dels alumnes pallaresos de l'Escola Folk del Pirineu. En el marc de la mostra s'ha projectat el documental original d'Artur Blasco 'El violinista de Beget', amb testimonis inèdits. Demà dilluns el festival iniciarà la setmana amb el primer dels maridatges d'enguany, en aquest cas a Espot.

La proposta de música i dansa anirà a càrrec del coreògraf Quim Bigas i d'Inxa Impro Quintet, un conjunt liderat pel graller Manu Sabaté, que presentaran el seu disc 'Out of trad' a partir de les 21h a l'establiment Cafè Bistro è Bo. El Dansàneu inicia també demà dilluns les classes de formació. L'acordionista Didier Laloy realitzarà dilluns, 2 de juliol, d'11 a 13.30h, una classe magistral d'acordió a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu. El dimarts tindrà lloc a l'església de Sant Pere de Sorpe l'estrena d'una producció pròpia del Dansàneu, l'espectacle de dansa 'Nuà'.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats