Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El Doctor Music Festival comptarà amb un espai reservat a la pràctica del iogaLa mestra Xuan Lan dirigirà l'Espai de Reconnexió Vital on s'oferirà altres activitats com quiromassatge, reflexologia, banys de bosc, reiki, desbloqueig de xacres o desdejunis saludables


El Doctor Music Festival comptarà amb un espai reservat a la pràctica del ioga. La directora de l'Espai de Reconnexió Vital serà la mestra Xuan Lan i oferirà també la pràctica d'altres disciplines com quiromassatge, reflexologia, banys de bosc, reiki, desbloqueig de xacres o desdejunis saludables.

Aquest espai estarà situat en un prat aïllat del bullici del Festival, envoltat d'arbres i amb zones d'ombra i oferirà músiques sagrades, sound healing, regressió terapèutica, nutrició energètica, tallers de cuina integrativa, tractaments de bellesa natural, bioperruqueria i espais chill per aprendre a relaxar-se, reconnectar amb si mateix i practicar mindfulness i ioga. En aquest espai, els telèfons mòbils s'hauran de deixar a l'entrada.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats