Lleida
17-32° C (sol)
97% 26 km/h


El Festival de l'Horta s'obrirà el diumenge 23 amb un vermut musicalEl certamen de la partida Marimunt reuneix vuit grups per als seus 15 anys


El Festival de l'Horta de la Partida Marimunt celebra el seu 15è aniversari el proper dia 23 d'aquest mes que, en coincidir en diumenge, incorporarà al migdia un vermut musical amenitzat pel grup Luis de Miguel Trio, una proposta de mambo, txadiana txa-txa, rumba i flamenc fusió.

El ventall d'activitats continuarà a la tarda (18.00 hores) amb una actuació adreçada al públic familiar, 'La gran festa', de Encara Farem Salat, a la qual seguiran les actuacions dels grups emergents Arockplegats i Los Pardalets.

Seguint la tradició d'unir música en viu i gastronomia, Mister Jones, en format acústic, s'encarregarà d'amenitzar el sopar a la fresca servida pels cuiners de l'AAVV de la partida i per l'associació gastronòmica Lo Tall.

La foguera s'encendrà amb la Flama del Canigó (22.00 hores) abans de passar a la revetlla amb les tres bandes restants de les vuit convocades: Lo Pardal Roquer, Pastorets Rock i Ljubliana & The Seawolf. Els actes són gratuïts i també hi haurà una exhibició de tractors històrics.

Fotografia: Oriol Cárceles

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats