Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El festival de Pallassos i Bufons d'Alcoletge tanca la setena edició amb un èxit de públic sense precedentsEl Buuuf!!! ha programat des de divendres 34 actuacions de 17 companyies i ha premiat el regidor amb nas de pallasso imputat per delicte d'odi


Alcoletge ha posat el colofó aquest diumenge a la setena edició del festival de Pallassos i Bufons a la gorra Buuuf!!!, que ha programat des de divendres 34 actuacions de 17 companyies. El certamen tanca amb un èxit de públic sense precedents, segons l'organització, amb més de 4.000 espectadors que han respost a una àmplia oferta d'espectacles per a totes les edats, amb artistes nacionals i internacionals, de sala i de carrer. La pluja d'aquest dissabte a la tarda va obligar a traslladar les funcions de carrer al pavelló però igualment es va fregar el ple. Aquest any el premi del festival ha estat per a Jordi Pessarodona, regidor de Sant Joan de Vilatorrada imputat per un delicte d'odi i un altre de resistència greu per posar-se un nas de pallasso davant d'un guàrdia civil.

Durant tres dies han conviscut a la població del Segrià artistes consagrats de Catalunya, el País Basc, Argentina, Mèxic i França. De fet, un 80% dels pallassos que actuen al Buuuf!!! han estat premiats i compten amb diversos reconeixements.

Reconeixement al regidor pallasso imputat per un delicte d'odi

Una de les sorpreses del festival va ser l'entrega ahir al vespre, en el marc de l'actuació de la reputada pallassa Pepa Plana, del Premi del Buuuf!!! a Joan Pessarodona, el regidor de Sant Joan de Vilatorrada (Bages) imputat per un delicte d'odi i un altre de resistència greu per haver-se posat un nas de pallasso. Pessarrodona va protagonitzar una de les imatges virals del passat 20 de setembre de 2017 durant l'escorcoll a diferents conselleries de la Generalitat.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats