Lleida
8/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El Funatic estrena ‘Génesis’, la gran triomfadora en la passada edició del Seminci
Screenbox Funatic estrena avui Génesis, la nova pel·lícula de Phillipe Lesage, autor de Los demonios, i que va ser la gran triomfadora en la passada edició del Seminci, la Semana Internacional de Cine de Valladolid, on va ser reconeguda amb el premi a la millor pel·lícula, direcció i al millor actor (Théodore Pellerin).

A la cinta, Guillaume, un estudiant de 16 anys, s’enamora del seu millor amic al mateix temps que la seva germanastra, desenganyada de la seva relació amb la seva parella, coneix un home més gran que ella del qui sentirà una atracció molt gran. L’autor explica que la pel·lícula vol servir per deixar clar que “l’amor pot ser revolucionari”. “Admiro dels meus personatges el fet que estimin sense restriccions, no tracten de protegir-se. Els adults estem en guàrdia perquè ja hem experimentat un desamor o una decepció. Som menys propensos a prendre riscos per la por a fer-nos mal. Els meus personatges no són així de calculadors”, explica Lesage. El cineasta canadenc afegeix que “el cinema cada vegada és més conservador en la manera com es conten les històries.

La pel·lícula, que compta amb una gran banda sonora, segueix el viatge del protagonista en la seva lluita per vèncer la timidesa i professar el seu amor al seu millor amic.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats