Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


El grup EGO guanya el Directe 2018El grup actuarà a la propera a la Festa Major de Lleida com a part del premi obtingut.


Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Cafè del Teatre de l’Escorxador la vint-i-dosena Mostra de Música Jove, més coneguda com a Directe.

Aquesta activitat està organitzada pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Lleida i compta amb la col•laboració dels Ajuntaments d’Alcarràs, Alpicat, Torrefarrera i el Consell Comarcal del Segrià. Fruit d’aquesta col•laboració el Directe és Mostra de Música Jove del Segrià des de fa ja 5 anys.

La final del Directe 2018 es va iniciar a les 19 hores del diumenge 8 d’abril i va tenir una afluència notòria del públic, que omplia la sala del Cafè del Teatre.

Un jurat integrat per professionals de diferents àmbits com ara la música, la comunicació, la joventut i la gestió cultural van puntuar les 4 propostes que concursaven a la fase final.

EGO s’emporta un premi dotat amb:

Una gira musical de 4 concerts remunerats a Lleida, Alcarràs, Alpicat i Torrefarrera.

Enregistrament en estudi d’una maqueta de 5 cançons.

Enregistrament d’un videoclip d’una de les cançons enregistrades.

EGO va néixer fa uns 8 mesos, la formació actual està integrada per: Oriol Vázquez i Helena Rodríguez (veus principals), Jorge Sánchez (guitarra solista), Pau Garcia (guitarra rítmica) Isaac Borràs (Baix) i Lluc Martí (Bateria). Es tracta de músics amb experiències anteriors en altres formacions que han trobat una gran sintonia i aconseguit una fusió d’estils explosiva.

Tenen influències molt variades, barregen essències musicals que venen des del punk, passant pel rock i fins al funk més ballable. Podem citar a Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers, Mafalda, Smoking Souls o La M.O.D.A com a principals grups amb els que s’identifiquen.

Tot i portar poc temps en actiu, la formació ja ha participar en diferents esdeveniments musicals la Festa del Jovent de Linyola o l’Ancesa Jove.

El 14 de gener EGO van presentar el seu primer single anomenat “Què més arrancaran”.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats