Lleida
11 / 29° C (sol)
97% 26 km/h


El guitarrista Estas Tonne clou la 12a edició del MUD amb un concert amb les entrades exhaurides a la Seu VellaL'antiga catedral de Lleida s'ha estrenat com a escenari del festival de neo-folk que enguany ha atret un bon nombre de públic estranger


El guitarrista d'origen ucraïnès Estas Tonne ha posat el colofó a la dotzena edició del Festival de Músiques Disperses (MUD) de Lleida amb un concert amb les entrades exhaurides a la Seu Vella, on s'hi han congregat mig miler d'espectadors. L'antiga catedral de Lleida s'ha estrenat com a escenari d'un certamen que s'ha convertit en un referent pels amants del neo-folk a Catalunya i que atreu també públic de la resta de l'estat i cada vegada més de l'estranger.

Segons el director del MUD, Antoni Gorgues, això s'ha fet especialment evident en el concert de Tonne, on prop de 200 persones s'han desplaçat expressament des d'Anglaterra i França a la capital de Segrià per veure un intèrpret excepcional que toca poques vegades en aquests països. Per això assegura que el festival "més que créixer quantitativament, s'estabilitza com proposta de ciutat i es converteix en pol d'atracció i de promoció per a Lleida".

Fotografia: Àlex Martínez (MUD)

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats