Lleida
2/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El Mostremp omple de cinema rural el PallarsLa mostra se celebra del 22 al 25 d'agost amb una selecció de 15 curtmetratges.


Del 22 al 25 d’agost, una nova edició del festival Mostremp, portarà a Tremp una selecció de 15 curtmetratges de temàtica rural.

El cinema La Lira de Tremp acollirà les projeccions dels films seleccionats en les diferents seccions que van a concurs. Però tot i que el festival encara no ha començat oficialment, ja des de finals de juliol, el Mostremp sobre rodes volta per diferents poblacions dels Pallars. L’aposta itinerant del festival, circula projectant a la fresca el bo i millor dels curts de l’edició anterior.

L’acte inaugural, el dijous 22 d’agost, serà conduït per l’actriu Marta Romero i comptarà amb una acció teatral a càrrec de la companyia A Galet i la projecció del film Buñuel en el laberinto de las tortugas de Salvador Busom.

La secció oficial compta enguany amb 15 curts que van ser escollits d’entre els més de 100 que s’hi van presentar d’arreu del món. Els films d’aquesta categoria es projectaran en dues sessions, una el divendres i l’altra el dissabte

Com a activitat estrella del festival destaca la masterclass que el dissabte 24 portarà a terme el prestigiós David Casas, que ens explicarà com és la feina d’un ajudant de direcció o productor executiu.

El divendres, conjuntament amb l’Associació de Comerciants de Tremp, s’ha organitzat la Festa del Cinema a la Rambla del Dr. Pearson, amb paradetes de menjar, vi i les actuacions de DJ Mountain i Lo Pardal Roquer.

També els més petits podran gaudir del Mostremp amb la matinal Infantil del diumenge i amb les altres activitats pensades per als més menuts.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats