Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


El No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig escalfa motors amb una versió infantil que atrau uns 50 joves músicsEl festival d'homenatge a Bruce Springsteen del Pla d'Urgell espera el 29 i 30 d'aquest mes un miler de participants que interpretaran conjuntament la cançó 'Badlands'


A Vilanova de Bellpuig, al Pla d’Urgell, la segona edició del festival d’homenatge a Bruce Springsteen ‘No Surrender Festival ja ha començat a escalfar motors amb la versió infantil de l'esdeveniment. Uns cinquanta joves músics d'entre 5 i 15 anys han assajat la cançó ‘Badlands’, que és la que s'ha escollit aquest any perquè toquin alhora un miler de músics el pròxim 30 de juny. L'objectiu del No Surrender Kids és que els intèrprets més joves es familiaritzin amb la cançó i perdin la por a tocar durant l'actuació multitudinària que es farà d'aquí a tres setmanes.

La pluja ha obligat a traslladar l'assaig al pavelló de Vilanova de Bellpuig, avui ple de bateries, teclats, guitarres i saxos. Aquest diumenge també s'ha presentat una rèplica de la primera guitarra d’Springsteen que se sortejarà a favor de l'entitat Salut Mental Ponent, una tria gens gratuïta després que el ‘Boss’ fes pública a seva lluita contra la depressió.

L'objectiu del No Surrender Festival és fer un tribut a Bruce Springsteen aplegant en un mateix espai el major nombre de músics que interpreten alhora un tema del 'Boss'. Aquest any s'ha triat la cançó 'Badlands' i els primers a assajar-la han estat una cinquantena de músics de fins a 15 anys sota la direcció del músic Antoni Tolmos, director artístic del festival.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats