Lleida
3-12° C (pluja)
97% 26 km/h


El 'No Surrender Festival' suma participants de tot el món i un 70% dels músics inscrits ho fan per primer copLa tercera edició d'aquest certamen que se celebra a Vilanova de Bellpuig compta amb el suport del club de fans del 'Boss' més important d'Europa


El 'No Surrender Festival' que tindrà lloc el 29 de juny a Vilanova de Bellpuig (Pla d'Urgell) ja compta amb 400 músics inscrits per interpretar la cançó 'Glory Days', de Bruce Springsteen. La tercera edició del certamen adopta un caràcter més internacional que mai amb participants que vindran d'Itàlia, França, Anglaterra, Holanda, Estats Units, Austràlia i Alemanya. Així mateix, els organitzadors que han destacat que un 70% de les persones que s'han apuntat ho fan per primera vegada. A més a més, enguany compten amb el suport del club de fans del 'Boss' més important d'Europa.

L'impulsor del certamen, Josep Maria Pons, ha assegurat que Bruce Springsteen ja té la carta d'invitació i que les sensacions indiquen que ''aquest any és molt probable que vingui''.

La tercera edició de No Surrender Festival s'ha donat a conèixer aquest dimecres a Cal Magí, una casa rural majestuosa situada als afores de Vilanova de Bellpuig, amb la presència de l'alcalde de la localitat, Joan Trull i el director artístic del Festival, Antoni Tolmos. Josep Maria Pons ha remarcat que l'interès pel festival ha creuat fronteres i alguns músics ja han demanat les dates de celebració de l'edició de l'any 2020. Les inscripcions per a l'edició d'enguany s'han de formalitzar al web www.nosurrenderfestival.com i tenen un cost de 21,20 euros. 

Segona edició del 'No Surrender Kids'

Per segon any consecutiu, prèviament al No Surrender Festival es durà a terme el No Surrender Kids que aquest any tindrà lloc a la zona esportiva de la localitat. El diumenge 9 de juny una cinquantena de joves menors de 15 anys assajaran la cançó 'Glory Days' sota la direcció d'Antoni Tolmos.

D'altra banda, els organitzadors han destacat que la cançó 'No Surrender' que es va interpretar i enregistrar l'any 2017, arriba al milió de visualitzacions a Youtube, tot i que asseguren que comptant les descàrregues se supera aquesta xifra.

El No Surrender Festival sortejarà un any més la rèplica de la guitarra de Bruce Sprignsteen, fabricada pel lutier de Les Borges Blanques, Juan Yeste. La recaptació que s'obtingui amb el sorteig de l'instrument es donarà a Acudam, entitat del tercer sector del Pla d'Urgell, dedicada a l'atenció i a la millora de la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Després de l'enregistrament de 'Glory Days', està prevista l'actuació del grup tribut a Bruce Springsteen, Sergio Gisbert & The Jacks, una formació considerada la millor banda tribut d'Europa.

La segona edició de No Surrender va aplegar el 29 i 30 de juny de l'any passat més de 5.000 persones, de les quals 1.083 eren músics vinguts d'arreu del món. La localitat de Pla d'Urgell va multiplicar per quatre la seva població habitual durant aquest cap de setmana. Un dels moments més intensos va ser la interpretació de la cançó 'Badlands'.

Finalment, s'incorpora com a patrocinador de Festival la marca San Miguel, que s'afegeix a Maquinària Vicens, que posa a disposició del 'Boss' un tractor per als seus desplaçaments i Cal Valls.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats