Lleida
3/17° C (sol)
97% 26 km/h


El ‘No Surrender Kids’ reuneix una quarentena de joves músicsEn el marc de l’acte s’ha presentat una guitarra rèplica de la de Bruce Springsteen que ha construït Juan Yeste, un lutier de Les Borges Blanques i que se sortejarà a benefici de l’entitat Acudam


Una quarantena de nens i nenes fins a 15 anys han participat avui a la segona edició del ‘No Surrender Kids’ del No Surrender Festival’, el festival d’homenatge a Bruce Springsteen que se celebrarà el 29 de juny a la localitat lleidatana de Vilanova de Bellpuig. L’esdeveniment ja té confirmats a hores d’ara més de 600 músics que interpretaran en directe la cançó 'Glory Days' de Springsteen.

Els joves han estat assajant al llarg de tot el matí la cançó ‘Glory Days’ que interpretaran el dia del festival, dirigits per Antoni Tolmos, director artístic del Festival. Avui s'hi han apuntat 8 bateries, 3 baixos, 7 guitarres, 4 teclats i 10 cantants.

En el marc de l’acte d’avui s’ha presentat una rèplica d’una guitarra del ‘Boss’ fabricada pel lutier de Les Borges Blanques, Juan Yeste. A més, aquest any com a novetat, la corretja de la guitarra l'ha elaborat especialment per al festival Juan Cueros, l'argentí resident a Castelló artesà del cuir que va confeccionar una corretja per la guitarra de Bruce Springsteen. La recaptació que s’obtingui amb el sorteig de l’instrument es donarà a Acudam, entitat del Pla d'Urgell que atèn persones amb discapacitat intel·lectual.

La tercera edició del festival compta amb la col·laboració del club de fans més important d’Europa i reunirà participants d’Itàlia, França, Anglaterra, Holanda, Estats Units, Austràlia i Alemanya, Pink Cadillac Music Italia.

Les inscripcions del festival, que tornarà a situar aquesta petita localitat del Pla d’Urgell al món, s’han de formalitzar al web www.nosurrenderfestival.com i tenen un cost de 21,20 €. A la pàgina web, també es pot adquirir per primera vegada el merchandising de l’esdeveniment, com les samarretes oficials.

Fotografia: Berta Palau

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats