Lleida
1 / 7° C (núvols)
97% 26 km/h


El nou disc de Marc Parrot es dirà 'Refugi' i sortirà a la venda el proper setembreEl cantant català ha publicat un single d'avançament 'Misteriosament feliç', inspirat en el títol d'un llibre de Joan Margarit


El cantant i compositor català Marc Parrot traurà nou disc a la tardor i portarà pel nom 'Refugi', segons ha informat la discogràfica Música Global, que ha precisat que està previst que el recopilatori vegi la llum a partir del mes de setembre. Per fer boca, Parrot ha publicat aquest dimarts un single d'avançament 'Misteriosament feliç', inspirat en el títol d'un llibre del poeta Joan Margarit. La cançó fa referència a la capacitat que tenim de ser feliços "sense cap motiu aparent".

"Igual que la desgràcia ens pot atacar en qualsevol moment, existeix una part positiva en la que de cop et pots sentir bé amb tu mateix sense que es compleixin cap dels tòpics que es pressuposen per obtenir la felicitat", detallen des de Música Global. 'Misteriosament feliç' s'ha enregistrat amb la complicitat dels Blaumut, que han acompanyat Marc Parrot amb la instrumentació i els cors i hi han afegit els seus arranjaments de corda. L'últim àlbum del cantant i compositor català va ser 'Sortir per la finestra', l'any 2014.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats