Lleida
2 / 12° C (pluja)
97% 26 km/h


El programa Suport a la Creació 2018 de FiraTàrrega obre al públic deu assajos de creació escènicaLes línies temàtiques de la 8ena edició aborden “la inclusió, la memòria, la identitat i el territori” del context actual sociopolític català


FiraTàrrega ha inclòs 10 assajos de creació escènica oberts al públic en la vuitena edició del programa Suport a la Creació 2018. La iniciativa té l'objectiu d'apropar els processos de creació dels artistes a la ciutadania i servirà per interactuar amb el públic” i “crear un diàleg amb el paisatge humà i físic de la localitat”, segons el director artístic de la fira, Jordi Duran i Roldós. Aquest any la fira comptarà amb la presència de 12 companyies estatals i internacionals que realitzaran residències artístiques entre el maig i l'agost per preparar els espectacles que es duran a terme els dies 6,7, 8 i 9 de setembre a Tàrrega.

Els temes “clau” d’aquesta edició de la fira de teatre al carrer són “la inclusió, la memòria, la identitat i el territori” del context actual sociopolític català.A més, aquest any s’apostarà per dues produccions de caràcter internacional, com ‘Hunting for the unicorn’ de Becki Parker i Vero Cendoya, resultat de la col·laboració entre la fira i Stockton International Riverside Festival de Regne Unit. També es podrà veure un projecte d’escriptura dramàtica del dramaturg mexicà Antonio Zuñiga i Melina Pereyra per fer una mirada externa a la recerca i recuperació de la memòria històrica coincidint amb el desplegament del Pla de fosses de la Generalitat de Catalunya a Tàrrega.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats