Lleida
17-32° C (sol)
97% 26 km/h


El quartet Les Kol·lontai porta a Bellpuig les seves ‘Cançons Violeta’La formació ha musicat a Maria Mercè Marçal o Montserrat Abelló


El convent de Sant Bartomeu de Bellpuig serà l’escenari aquesta tarda, a partir de les 20.00 hores, del concert de Les Kol·lontai.

El quartet femení format per Montse Castellà, Sílvia Comes i Ivette Nadal i la lleidatana Meritxell Gené, presentaran avui, a partir de les 20.00 hores a la localitat urgellenca el seu disc Cançons Violeta, en el qual posen música a poemes, paraules i reflexions fetes per dones.

L’espectacle recull les veus de diferents dones que han contribuït, des del seu àmbit, a la lluita pels drets de la dona. Sota el títol Cançons Violeta, cançons feministes per a la llibertat i la igualtat, Les Kol·lontai han musicat les paraules de dones com Montserrat Roig, Maria Mercè Marçal, Marina Garcés i Montserrat Abelló entre d’altres, en un espectacle que reflexiona, des de la música, sobre la condició de ser dona amb un missatge reivindicatiu, reflexiu i carregat d’esperança. El nom del grup es deu a la feminista i política comunista soviètica Aleksandra Kol·lontai, i reivindica, d’aquesta manera, el feminisme com a llavor de llibertat i d’igualtat.

Les entrades per al concert de Les Kol·lontai ja es troben a la venda a l’enllaç: entradas.codetickets.com/entradas/les-kolontai/7589/batallproduccions/online.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats