Lleida
0-10° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Els llegendaris The Waterboys estrenen el Festival Pirineos Sur 2019El certamen musical que se celebra a Sallent de Gállego i Lanuza s'allarga fins al proper 28 de juliol


El Festival Pirinenos Sud arrenca avui una de les edicions més variades de la seva història, que començarà amb un triple concert a càrrec dels llegendaris The Waterboys, Morgan i Lady Banana.

The Waterboys, capitanejats per l'incombustible Mike Scott, és un dels concerts més esperats de l'any. Però abans, el renovat Amfiteatre de Lanuza obrirà demà les seves portes a partir de les 20.00 hores per a rebre els concerts de Morgan i Lady Banana. I també s'iniciarà l'activitat dels sempre concorreguts 'Mercados de Mundo' a Sallent de Gállego, en els quals els visitants podran descobrir la seva variada oferta de gastronomia i productes artesanals. 

El dissabte continuarà la programació a l'escenari flotant, amb els recitals d'Echo and The Bunnymen, Fino Oyonarte i El Verbo Odiado. I, a partir del divendres 19, arrencaran els espectacles familiars de Territorio Pirinenos Sur a Sallent de Gállego i a Lanuza actuaran estrelles consagrades com Andrés Calamaro, Jorge Drexler, Emir Kusturica, Green Valley, Lee 'Scratch' Perry, Martirio amb Chano Domínguez i Silvia Pérez Cruz amb Toquinho.

Una de les novetats d'aquest any a Pirineos Sur seran les Experiències Musicals en la Naturalesa, un nou cicle que uneix música i entorn en el territori. Les actuacions són amb entrada lliure i per a arribar a elles s'haurà de caminar a peu entre 20 i 55 minuts per rutes aptes per a tots els públics.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats