Lleida
2 / 20° C (sol)
97% 26 km/h


Els lleidatans 'Koers' presenten el seu debut discogràfic a la Sala Bikini de Barcelona'Unbroken' són onze cançons de reggae en anglès i català, que han tingut una molt bona acollida a Lleida i Tarragona


Els lleidatans 'Koers' presenten aquest divendres a la Sala Bikini de Barcelona el seu debut discogràfic. Reconeixen estar il·lusionats i que afronten aquest concert amb molt de respecte. 'Unbroken', publicat pel segell barceloní Halley Records, són onze cançons, sis en anglès i cinc en català, que ja han tocat a Lleida, Reus i Tarragona al gener i que han tingut una molt bona acollida entre el públic.

Al març presentaran el seu disc a Girona. Koers està liderat pel cantant nigerià Kelly Isaiah, veí de Lleida des que s'hi va instal·lar amb la seva família als dotze anys. En una entrevista a l'ACN ha explicat que ell, amb el seu germà Kelvin Israel, que toca la bateria, i els dos guitarristes Guillermo Barci i Hector Villar, van decidir fer un grup de música a finals de 2014. Des de llavors, "la família ha anat creixent" i als quatre músics inicials se'ls hi ha unit quatre més que toquen el baix, els teclats i el saxo, a més de dues coristes. Tots tenen entre 23 i 25 anys i des de petits estan relacionats amb la música.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats