Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Èxit de públic en la cinquena edició de Circ Picat d'Alpicat amb més de 15.000 espectadorsEl certamen ha consolidat la seva proposta creixent de dos a tres dies i ampliant el nombre de companyies i d'espais


Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu d'Alpicat (Segrià) ha posat aquest diumenge al vespre el punt i final a la seva edició més ambiciosa i que ha ofert un excel·lent balanç en tots els sentits, segons els organitzadors; amb èxit de públic, més espais, entrades exhaurides (tot i que la majoria d'espectacles eren gratuïts i a l'aire lliure) i superant la xifra de 15.000 espectadors de l'any passat.

El certamen ha consolidat la seva proposta creixent de dos a tres dies, des de divendres fins diumenge, i ampliant el nombre de companyies de les dotze de l'any anterior a les vint d'enguany i d'espais escènics, que han passat de sis a deu. L'organització del festival, a càrrec de l'Ajuntament d'Alpicat, assegura que el certamen és un espai de referència del món del circ i que ja treballen en la sisena edició.

Pel que fa a la programació, va començar divendres al vespre i va seguir durant tot el dissabte i diumenge en sessions de matí i tarda. Els espectadors han pogut assistir a actuacions més experimentals, com les de l'Escola de Dansa d'Alpicat o de l'Escola de Circ INEF, al costat de companyies professionals tant catalanes com internacionals, sense oblidar tampoc els concerts i els tallers.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats