Lleida
4 - 13° C (sol)
97% 26 km/h


FiraTàrrega i Foment Tàrrega consoliden la col·laboració per dinamitzar la ciutat aprofitant la mostra d'arts escèniquesOrganitzaran el 27 de juliol un acte obert a la ciutadania per donar a conèixer les propostes artístiques de l'edició 2018


FiraTàrrega consolida la seva col·laboració amb Foment Tàrrega, l'Associació de Comerciants de Tàrrega, que agrupa uns 200 establiments associats. Aquest acord serveix com a eina de dinamització econòmica, comercial i turística de la capital de l'Urgell, ja que aprofita les sinergies que aporta la celebració d'un esdeveniment cultural com és FiraTàrrega, que compta cada any amb milers de visitants.

Com a novetat, aquest any, FiraTàrrega i Foment Tàrrega faran una convocatòria oberta a tota la ciutadania per presentar la programació de FiraTàrrega 2018 a la terrassa de l'Ateneu el 27 de juliol a les 21 hores, amb la sessió musical a càrrec d'un DJ. L'acte serà una bona ocasió per conèixer de primera mà les propostes artístiques de la nova edició de la fira, que tindrà lloc del 6 al 9 de setembre.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats