Lleida
2 / 18° C (sol)
97% 26 km/h


FiraTàrrega tanca l'edició del 2018 fent-se "forta" a l'espai públicLa Fira, centrada a rellegir l'espai públic, finalitza amb el 96% de les entrades venudes i la participació d'un miler de professionals de les arts escèniques


FiraTàrrega ha abaixat el teló de la seva edició número 38 amb èxit de públic però també de professionals que han participat en els diferents espectacles de carrer. El conjunt de la programació ha ofert un cartell ric en formats, gèneres i estils: per a tot tipus de públics i edats, on s'han pogut veure 50 espectacles nacionals i internacionals, 12 dels quals han comptat amb el suport a la creació de FiraTàrrega.

Aquesta ha estat la darrera edició dirigida per Jordi Duran, que ha valorat tot el camí recorregut fins al moment, ha dit que "ara toca marxar" i ha desitjat a la nova direcció que comptin amb un major pressupost. Durant els quatre dies de Fira, hi ha hagut un total de 227 sessions, ubicades en 22 espais d'exhibició. Enguany la Fira ha registrat 1.013 professionals de 588 entitats, superant així la barrera del miler d'acreditats.

El director executiu de Fira Tàrrega, Oriol Martí, ha valorat les xifres aconseguides enguany explicant que s'han venut el 96% de les entrades de pagament i ha volgut destacar que s'ha assolit el llindar d'un miler de professionals acreditats en aquesta edició de Fira Tàrrega.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats