Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Golmés manté l’èxit de l’autocine i Bellpuig obre el Cinema Armengolpartir del proper divendres 26 de juny es procedirà a la reobertura de la majoria de la resta de sales


L’autocinema de Golmés (Pla d’Urgell) va celebrar ahir des de les 22.00 hores la tercera sessió del primer auto cinema de Catalunya, que es va inaugurar dissabte passat, amb la projecció de la pel·lícula Las aventures del Dr. Dolittle.

L’autocinema ja va exhaurir llavors totes les entrades per a la primera sessió, amb la pel·lícula Joker, 24 hores després de posar-les a la venda, va tornar a esgotar les 190 entrades disponibles per a la pel·lícula d’ahir.

Pel que fa a les sales convencionals, dos cinemes del Circuit Urgellenc, els de Montblanc i Bellpuig (Urgell), van reobrir les seves portes ahir dissabte, després de gairebé tres mesos tancats per la pandèmia del coronavirus. Són els primers de Catalunya a fer-ho. El grup Circuit Urgellenc té 11 cinemes a Catalunya i només dos d’ells. A la demarcació de Lleida, amb cinemes en 8 municipis –Agramunt, Balaguer,Bellpuig, Mollerussa, Tàrrega, Tremp, Vielha i Solsona–, només va obrir el Cinema Armengol de Bellpuig (Urgell) amb la pel·lícula El Escándalo, amb un aforament limitat a 30 persones malgrat que la seva capacitat és de 373.

A partir del proper divendres 26 de juny, si la situació epidèmica segueix com fins al moment, es procedirà a la reobertura de la majoria de la resta de sales amb les mateixes mesures sanitàries que siguin pertinents segons la fase de la desescalada en la que es trobi cada població.

Aquestes sales tornaran a obrir amb les mesures sanitàries pertinents: aforament reduït segons la fase en la que es trobin (1/3 aforament amb 30 persones màxim a la fase 1 i1/3 aforament amb 50 persones màxim a la fase 2), sentits de circulació d’entrada i sortida per a garantir la distància de seguretat o l’ús obligatori de mascaretes.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats