Lleida
2 / 18° C (sol)
97% 26 km/h


Guirao diu que els exhibidors “es juguen part de la seva credibilitat” si no traslladen la rebaixa de l’IVA en les entradesEl ministre de Cultura matisa que tinguin la intenció de revisar l'abaixada de l'IVA al cinema


El ministre de Cultura, José Guirao, ha matisat aquest dimarts la intenció del Ministeri de “revisar” la rebaixa de l’IVA cultural al cinema si els exhibidors no la traslladen al preu de les entrades. Guirao ha assegurat que se’l va “sobre interpretar” o que es va “explicar malament”.

“La rebaixa no s’està traslladant en la mesura que s’esperava i amb la promptitud que s’esperava”, ha advertit novament el ministre tot i afegir que “no és que” es plantegin la retirada de la rebaixa fiscal. El ministre, però, ha insistit els exhibidors “es juguen part de la seva credibilitat si no traslladen als ciutadans la rebaixa d’impostos”, i ha demanat “coherència” per revertir en favor de la cultura la millora de la fiscalitat tan “reivindicada”.

“Potser ahir se’m va sobre interpretar o jo em vaig explicar malament”, ha assumit el ministre de Cultura, que aquest dimecres ha matisat que “no és que” vulguin revisar la rebaixa de l’IVA al cinema si els exhibidors no l’apliquen al preu de les entrades.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats