Lleida
14/27° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Isaac Martínez Bagué representa a Lleida al certamen Míster Internacional Espanya
El certamen de bellesa més prestigiós a nivell estatal, el Míster Internacional Espanya, que s'està celebrant a Cuenca des del passat 30 de juny fins al dissabte 6 de juliol, quan se celebrarà la gala final, compta amb la participació del jove de 25 anys Isaac Martínez Bagué com el representant de Lleida.

Isaac, que ja porta diversos dies concentrat i realitzant tot tipus de proves –físiques i de desfilada–, va néixer a Altafulla, però viu des de fa 7 anys a Lleida, on treballa al gimnàs Ekke. En paraules a LA MAÑANA, confessa que “l'oportunitat va sorgir per atzar, em van contactar per Instagram i com m'agraden els reptes, vaig pensar que era una ocasió per a créixer personal i professionalment”. Isaac mai havia estat relacionat abans amb el món de la moda, però s'ha preparat amb més cura en l'alimentació o deixant-se aconsellar per professionals. 

Una de les proves del certamen que definirà els finalistes i el vencedor consisteix en una votació a través de les xarxes socials. Per a votar-lo cal entrar a l'Instagram del certamen, @misterinternational, i donar-li like (m'agrada) a la fotografia d'Isaac.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats