Lleida
3 / 11° C (pluja)
97% 26 km/h


Joan Miquel Oliver, Decibelios i Xarim Aresté, caps de cartell de la vuitena edició de la Festa de la Música de SudanellSe celebrarà amb entrada lliure els dies 1 i 2 de juny i també comptarà amb El Petit de Cal Eril, Segonamà, Smoking Souls, Faber Pugna, La Folie, Paula Valls, Encara Farem Salat, Jam Band, Sherpah i Dj Stein


L’Institut d’Estudis Ilerdencs ha acollit avui la presentació de la Festa de la Música de Sudanell, que enguany arriba a la seva vuitena edició i que tindrà com a caps de cartell Joan Miquel Oliver, Decibelios i Xarim Aresté.

La presentació ha comptat amb la participació de la vicepresidenta de l’IEI i de la Diputació, Rosa Pujol; de l’alcalde de Sudanell, Josep Maria Sanjuan; i de Cinto Avellaneda, representant de l’organització.

La VIII Festa de la Música de Sudanell se celebrarà amb entrada lliure els dies 1 i 2 de juny a la població del Segrià i comptarà amb actuacions de destacats cantautors i formacions musicals amb composicions pròpies. També s’hi trobaran activitats paral·leles com cercavila, pallassos, sopars populars, food-truck i artesania. Amb un total de 13 propostes, el divendres 1, a partir de les 21.20 hores, el públic podrà gaudir d’El Petit de Cal Eril, Segonamà, Smoking Souls, Decibelios i Faber Pugna, que s’aniran succeint sobre l’escenari. El dissabte 2, a partir de les 19.45, serà el torn per La Folie, Paula Valls, Joan Miquel Oliver, Xarim Aresté, Sherpah i Dj Stein.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats