Lleida
10 / 21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Josep Bou presenta ‘Tàrrega, territori, teatre’, un recull fotogràfic de 25 anys d’història de FiraTàrregaEl volum ofereix un centenar d’imatges i ha estat editat per l’Ajuntament de Tàrrega amb el suport de la Diputació de Lleida i de l’Institut d’Estudis Ilerdencs


L’Ajuntament de Tàrrega ha acollit avui la presentació de ‘Tàrrega, territori teatre’, un recull d’un centenar d’imatges signades pel prestigiós fotògraf Josep Bou captades en el transcurs de 25 anys a FiraTàrrega-Fira de Teatre al Carrer.

La presentació s’ha celebrat a l’Ajuntament de Tàrrega, entitat que ha estat al capdavant de la publicació del llibre amb el suport de la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs. L’acte ha comptat amb la participació de la vicepresidenta primera de la Diputació i alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló.

El volum està format per un acurat recull amb 100 instantànies que suposen una mirada personal de Josep Bou al certamen cultural targarí, tot un referent de les arts de carrer al món. Les imatges es complementen amb textos de Pau Llacuna, ex director executiu de la fira.

A través de l’obra, Josep Bou crea un relat fotogràfic que recull l’evolució, la innovació i la transformació que al llarg dels anys han experimentat les arts escèniques al nostre país. Les disciplines capdavanteres en les primeres edicions de la Fira han anant cedit terreny a llenguatges més innovadors que regnen en l’actualitat. Les 100 fotografies que ha seleccionat són, com ell mateix ha explicat, una mostra que l’evolució tecnològica i el món digital han conquerit en les arts escèniques, però també una prova irrefutable que l’essència del teatre segueix inalterable. La selecció s’ha fet, diu, des de l’absoluta llibertat creativa i conceptual.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats