Lleida
19/36° C (sol)
97% 26 km/h


Koers s'inspira en el gòspel nigerià a 'Ballarem'La cançó estarà inclosa en el seu segon treball discogràfic 'That Day' que veurà la llum el 27 de març


El grup lleidatà de música reggae Koers va avançar ahir una de les cançons que s'inclourà en el seu segon treball discogràfic.

Després de l'èxit que van tenir amb el seu primer disc, Unbroken, que els va situar com un dels més destacats representants de l'escena del reggae estatal, la formació lleidatana torna aquest pròxim 27 de març amb That Day, disc editat per Halley Records.

La cançó presentada ahir, Ballarem, està inspirada en els càntics góspel de les esglésies nigerianes; tant el ritme, com la melodia, l'energia i fins i tot el missatge, no s'allunyen massa de la cultura góspel del país africà. En aquest sentit, Ballarem parla de viure, de superació, d'esperança i de seguir endavant, tot això amb l'estil afrobeat, ideal per a transmetre aquestes sensacions.

Respecte al títol del disc, That Day, Koers diuen que els seus seguidors han d'interpretar-lo lliurement, encara que sempre, tant si el dia triat és del passat o encara no ha arribat, es refereix a un dia memorable, important i inoblidable.

Koers, que significa ritme en idioma afrikaans va publicar Unbroken en 2018, en el qual van barrejar el reggae amb altres estils com el groove, el dub o el rock, i amb el qual va aconseguir un gran èxit; en 2019 van publicar l'EP Des de les cendres, en el qual van comptar amb la col·laboració de Macaco i que va ser l'avantsala d'aquest nou disc que veurà la llum en dues setmanes.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats