Lleida
2 / 20° C (sol)
97% 26 km/h


La 22a edició d'Animac projectarà 312 treballs d'animació i tindrà enguany la música com a protagonistaEl certamen s'inaugurarà amb l'estrena internacional de la producció japonesa 'Animació per a les Quatre Estacions de Vivaldi', que serà musicada en directe per l'OJC


Lleida tornarà a convertir-se del 22 i al 25 de febrer en la capital mundial de l'animació amb la 22a edició d'Animac, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya, que un any més oferirà una extensa i cuidada programació on prestigiosos professionals del sector comparteixen espai i coneixements amb noves generacions d'animadors i amants del cinema.

La música serà la protagonista d'Animac 2018, que s'inaugurarà amb l'estrena internacional de la producció japonesa 'Animació per a les Quatre Estacions de Vivaldi', musicada en directe per l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell (OJC). El convidat especial d'aquesta edició serà el prestigiós compositor i dissenyador de so Normand Roger, però la mostra també comptarà amb molts altres convidats d'excepció. També acollirà l'estrena a l'estat espanyol del llargmetratge 'The Breadwinner', nominat als Oscar i als Globus d'Or. Durant els quatre dies, Animac projectarà 312 treballs audiovisuals, que han estat seleccionats per l'organització d'entre els 747 rebuts, la xifra més alta de la història del certamen.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats