Lleida
-1/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La companyia de teatre lleidatana Holoqué comença una gira europeaPresentarà 'L'oníric món de DINS' a Suècia, Dinamarca i Luxemburg


La companyia de teatre de carrer de Bellpuig, Holoqué, inicia avui una gira de deu dies per Europa en què recorrerà tres països: Suècia, Dinamarca i Luxemburg.

Ho farà amb L'oníric món de DINS, una peça amb titelles hologràfics que els portarà fins a Helsinborg i Malmö (Suècia) i Helsingor (Dinamarca) en el marc de la celebració del Passage Festival, un dels festivals de teatre de carrer més importants del nord d'Europa, i Luxemburg per deixar el seu segell en el Street a(rt)nimation, que celebra aquest any el seu vint-i- cinquè aniversari amb la participació de nombroses companyies internacionals i locals. L'oníric món de DINS és un espectacle que la companyia de Bellpuig va estrenar a FiraTàrrega el 2016 i en què el seu protagonista, Hakan, s'adona que el seu interior està buit i comença un viatge per recuperar la seva llum, un camí que compartirà amb diversos objectes personals que prendran vida i hologrames reals a través del seu món oníric.

Amb aquesta obra, que a terres lleidatanes ja s'ha pogut veure a Tàrrega, Lleida, Alcarràs i Bellpuig, Holoqué convida a viatjar a través de les històries que s'uneixen entre el món quotidià i el que percebem quan creuem la porta de la nostra imaginació.

Holoqué és una companyia que combina les arts escèniques amb la tecnologia per crear espectacles que condueixin racons tan personals i comuns com són els somnis. A més té un gran cartell a nivell internacional, ja que ha estat present en festivals internacionals de renom a Taiwan, Romania, Turquia, Anglaterra, Bèlgica, Alemanya o Portugal.

Cal destacar, que aquest any, la companyia lleidatana ha estat seleccionada per participar en el projecte Suport a la Creació de FiraTàrrega, on presentarà el seu espectacle La caixeta, una història d'amor de cinc minuts explicada amb noves tecnologies, entre la música i la dansa, i que transcorre dins d'una capseta de música gegant.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats