Lleida
7/16° C (sol)
97% 26 km/h


La Companyia Elèctrica Dharma inaugura el setè Festival TramaLa música de muntanya omplirà els carrers de Bellver de Cerdanya


La setena edició de la Mostra de les Músiques de les Muntanyes d’Europa se celebrarà a la localitat lleidatana de Bellver de Cerdanya del 10 al 12 d’agost.

La plaça Major de Bellver de Cerdanya serà l’escenari aquest dissabte (23.00 hores) del concert inaugural del Festival Trama, que anirà a càrrec de la veterana banda –que ja acumula 47 anys de carrera– Companyia Elèctrica Dharma, que presentarà a la localitat pirinenca les cançons del seu 25è disc, Flamarada (RGB Suports).

A més del concert inaugural, el Festival Trama celebrarà dues jornades musicals en tres espais. El diumenge 11 actuaran Pèire Boissière (Occitània), Escola Folk del Pirineu (Catalunya), Alidé Sans (Val d’Aran), Karl Seglem Trio (Noruega), Urbàlia Rurana (País Valencià) i Aires del Montseny (Catalunya); i el dilluns dia 12 Jaume Arnella i Carles Belda (Catalunya), Muga (Astúries), Sourdure (Occitània), Joseba Tapia (Euskadi) i l’Orquestrina Trama (Catalunya).

l’entramat

Al llarg  d’aquests dies també s’està celebrant l’Entramat, que acull els concerts més íntims i que li dona al Trama el caràcter pirinenc en estendre’s a altres localitats. En aquest marc, avui (19.00 hores) l’església de Sant Joan de Riu de Cerdanya rebrà a la cantant garriguenca Heura Gaya i el guitarrista Eduard Iniesta, acompanyats de l’Escola Folk del Pirineu.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats