Lleida
5-15° C (pluja)
97% 26 km/h


La consellera de Cultura diu que el Govern va 'junt' per trobar una solució a la ubicació del Doctor Music FestivalMariàngela Vilallonga recorda que la possible marxa del Pallars està ''en estudi''


La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, ha assegurat que el Govern ''va junt'' a l'hora de trobar una solució per als problemes d'ubicació del Doctor Music Festival després del segon informe desfavorable de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) que recomana no fer-lo als prats d'Escalarre (Pallars Sobirà) pel risc d'inundabilitat. La consellera s'ha referit a la declaració que va fer el dia que va ser nomenada fa dues setmanes a l'hora d'abordar la problemàtica davant la possible marxa del festival d'Escalarre al circuït de Montmeló i ha apostat per ''facilitar i intentar solucionar'' sense concretar quina seria la millor opció. Aquest cap de setmana, veïns del Pallars han protestat pel possible canvi d'ubicació i consideren que el criteri de l'ACA és excessiu.

En paral·lel aquest dilluns al matí la junta de portaveus de la Diputació de Lleida es reuneix per parlar de la problemàtica que ha generat el possible canvi d'ubicació del Doctor Music Festival. Aquest mateix dilluns a la tarda hi torna a haver un consell d'alcaldes extraordinari del Pallars Sobirà per abordar la situació. Està previst però que no sigui fins demà dimarts que s'aclareixi la situació ja que Doctor Music ha convocat una roda de premsa al migdia a Barcelona.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats