Lleida
21-37° C (sol)
97% 26 km/h


La Festa dels Súpers recala al Pavelló Barris NordMés de 6.000 nens i nenes, junts amb els seus pares, gaudeixen dels dos passis de l’espectacle infantil de TV3, que fa dies ha exhaurit les localitats??


El Pavelló municipal Barris Nord acull avui més de 6.018 nens i nenes, que amb els seus pares i mares, han aconseguit reservar una localitat per assistir a la Festa dels Súpers On Tour, l’espectacle dels personatges del Super3, que recorre Catalunya i que en sessió de matí i tarda es representa a la nostra ciutat.

La regidora d’Educació, Rosa M. Salmerón, ha acompanyat la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Núria Llorach, i el director de Televisió de Catalunya, Vicent Sanchis, que han assistit a la sessió matinal de la festa, que enguany arriba a la seva 22a edició.

Lleida és la penúltima ciutat on recala la gira de la Festa dels Súpers, després de passar per Barcelona i Tarragona i abans de posar finalitzar el 30 de març a Blanes.

La trama de la festa arrenca en el moment que els protagonistes de la família del Super3 s’embarca en el ‘Supercreuer del Karaoke’, disposada a passar-ho d’allò més bé, recorrent diferents punts de Catalunya.

L’espectacle de la festa combina música i aventures i el protagonitzen, a més dels membres de la família del Super3, els programes ‘MIV’, ‘Dinamiks’, ‘Rat Rank’ i els dibuixos animats del canal televisiu.

L’Àlex, en Pau, en Fluski, la Pati Pla, en Dan, el senyor Pla, en Rick, la Nenúfar i la Matoll són els artífexs d’un espectacle ple de sorpreses i girs de guió, que explica una història centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.  

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats