Lleida
3/19° C (boira i sol)
97% 26 km/h


La gira de comiat de ZOO passarà per quatre municipis de LleidaLa banda valenciana pararà fins el 2021 per tornar amb nous temes


Després de cinc anys com a banda, dos discs i quatre exitoses gires, ZOO es prepara per acomiadar-se dels escenaris fins el 2021, amb una gira per tot el món i quatre parades a Ponent.

Torregrossa (14 agost) i Cervera (31 agost), Alcoletge (14 setembre) i Artesa de Segre (27 setembre) són els quatre pobles de Lleida pels quals passarà la gira de comiat del grup valencià ZOO, que ha decidit donar-se un descans per tornar amb més força i noves composicions a partir del 2021.

El grup de Gandia, que celebra aquest any el seu cinquè aniversari, ha publicat dos discs i celebrat amb èxit 4 gires. Aquesta última, amb la qual s'acomiadaran temporalment dels seus fans, passarà per països com el Japó -actuarán al Club Àsia de Shibuya i el mític festival Fuji Rock- i per França, on faran el mateix al Festival Hestiv'Òc 2019.

Aquesta no és l'única pota internacional en les gires de la banda valenciana, que sempre ha tingut un racó en la seva agenda per actuar fora de les fronteres estatals: Alemanya, Hongria, Polònia, Palestina o Anglaterra han estat algunes de les destinacions de Zoo, on han actuat davant de multitud de seguidors de tot el món. A més, Zoo ha estat una autèntica revolució enguany, cremant molts escenaris de ciutats i festivals com el Viña Rock o el Canet Rock. Cal destacar també que aquesta gira passarà per quatre ciutats: Madrid (17 octubre), València (18 octubre), Santiago de Compostel·la (25 octubre) i Barcelona (1 novembre), on ja han esgotat totes les entrades.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats