Lleida
-1 / 8° C (sol)
97% 26 km/h


La III edició del 'CurtÀneu' porta a les Valls d'Àneu 40 curtmetratges, dos premiats als OscarEl certamen, que enguany ha estat reconegut com a membre de Catalunya Film Festivals, se celebrarà entre el 9 i l'11 de novembre


La tercera edició del festival internacional de curtmetratges CurtÀneu, que se celebrarà a les Valls d'Àneu del 9 a l'11 de novembre, projectarà una quarantena de curtmetratges en 12 sessions. Entre ells, destaquen dos curts guanyadors dels Oscar 2017 en les categories de ficció ('Sing Mindenki') i animació ('Dear Basketball'). Un altre dels curtmetratges destacats del CurtÀneu d'enguany és 'Are you Volleyball?', una peça iraniana premiada al Bcn Sports Film Festival, en la qual l'esport es converteix en protagonista. Enguany, el CurtÀneu ha estat reconegut com a membre de Catalunya Film Festivals, del qual formen part certàmens prestigiosos com el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya de Sitges, el Filmets de Badalona o l'In-Edit de Barcelona.

Aquesta distinció suposa rebre una valoració molt positiva de l'aposta del festival per la difusió dels curtmetratges en les zones rurals.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats