Lleida
3-12° C (pluja)
97% 26 km/h


La Mostra de Cinema Llatinoamericà crea una nova secció no competitiva dedicada al gènere de terrorPortarà el nom de 'Terror Llatí' i s'hi projectaran sis pel·lícules produïdes els darrers dos anys inèdites comercialment a l'Estat


La 25a edició de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, que se celebrarà a Lleida del 6 al 13 de juny, estrenarà la nova secció 'Terror Llatí' amb la qual el certamen vol fer una mirada al cinema de gènere de terror a partir de l'òptica llatinoamericana. En aquesta secció no competitiva es projectaran sis pel·lícules produïdes entre els anys 2017 i 2019, que han obtingut una gran acollida després del seu pas per diversos festivals especialitzats i que romanen inèdites comercialment a l'Estat. En concret, es podran veure dues produccions brasileres, una argentina, una cubana, una mexicana i una altra de colombiana. Les projeccions es faran als cinemes Funàtic de la capital del Segrià i seran presentades per l'actor i director lleidatà José Mellinas, especialista en aquest gènere.

Les pel·lícules que es projectaran en la secció no competitiva 'Terror Llatí' de la Mostra són 'Vuelven' (Mèxic-2017), dirigida per Issa López; 'Siete cabezas' (Colòmbia-2017), de Jaime Osorio Marquez; 'Morto nao fala' (Brasil-2018), de Dennison Ramalho; 'Abrakadabra' (Argentina/Nova Zelanda-2018), de Luciano Onetti i Nicolás Onetti; 'O clube dos canibais' (Brasil-2018), de Guto Parente, i ¿Eres tú, papá? (Regne Unit-2018), del director Rudy Riverón Sánchez.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats