Lleida
5/13° C (boira i sol)
97% 26 km/h


La música, el circ i el teatre es donen la mà en la setena edició del ‘Castellserà de nit’L’organització treballa per ampliar la seva programació i afirma que de cara al 2020 volen incorporar la màgia


El certamen se celebrarà cada dijous del mes d’agost i com cada any inclourà el concert de cloenda del curs de cant de Castellserà.

La música, el teatre i el circ seran protagonistes de la setena edició del cicle Castellserà de nit, que se celebrarà cada dijous del mes d’agost en diversos indrets del municipi de l’Urgell. Tal com es va produir en l’edició de l’any passat, gran part de la programació està orientada cap a un públic familiar. El cicle arrencarà el dia 1 d’agost amb el concert de Jordi Pellicer a la Panera (22.00 hores) i continuarà, excepcionalment, el dissabte dia 3 amb el tradicional concert de cloenda del curs de cant de Castellserà, també al recinte de la Panera (18.00 hores).

L’alcalde del municipi, Marcel Pujol, va explicar ahir durant la presentació que “apostem per fer espectacles a la fresca i en espais oberts”. Així mateix, Pujol va reconèixer que de cara a l’edició del 2020 la programació es vol ampliar, introduint espectacles de màgia.

El programa continuarà el dijous 8 d’agost amb la companyia Emilia Gargot i el seu espectacle ZH o 36 milions d’anys a 120km/h (22.00, Carrerada); el dia 15, el circ serà el gran protagonista amb la companyia Mumusic Circus i el seu espectacle Flou papagayo (22.00, pista d’estiu); el 22 d’agost es podrà gaudir de l’espectacle Improvisto Krusty Show, de Beatbox Circ (22.00, plaça Sitjar), mentre que el dia 29 tancarà el cicle el grup Krregades de Romanços (22.00, Racó d’Atnay).

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats