Lleida
4/15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La Paeria i els Jutjats, escenaris de la pel·lícula “La Dona Il·legal”, del lleidatà Ramon TérmensLa cinta és un drama social amb pinzellades de thriller que se situa a la Lleida actual.


L’Ajuntament de Lleida i els Jutjats de Lleida s’han convertit aquest dimarts en un plató de rodatge de la nova pel·lícula del director lleidatà Ramon Térmens, que porta per títol “La Dona Il·legal”. El paer en cap, Fèlix Larrosa, acompanyat de la tinent d’alcalde Montse Parra, ha saludat el director i l’equip del film i els ha desitjat èxit amb aquest projecte, que té la ciutat i la demarcació de Lleida com a escenaris principals.

Durant el dia d’avui es rodaran diverses seqüències de la nova producció, un drama social amb pinzellades de thriller que se situa a la Lleida actual. La pel·lícula està basada en històries reals i explica la situació dramàtica amb què es troben moltes persones migrades per la Llei de d’Estrangeria. Entre els actors i actrius que encapçalen el repartiment del film hi ha Daniel Faraldo, Isak Férriz, Gorka Lasaosa, Montse German, Adeline Flaun, Àngels Bassas, Yolanda Sey, Boris Ruíz i Klaudia Dudová. També hi participa la periodista Laura Rosel.

Les productores Segarra Films, de Barcelona, i Mimesis Film, de Praga, estan al darrere d’aquest projecte. Segarra Films compta en la seva filmografia amb pel·lícules com “Catalunya Über Alles!” i “The Evil That Men Do”, ambdues del mateix Ramon Térmens o “Jordi Dauder, la revolució pendent”, d’Antoni Verdaguer. D’altra banda. “The way out”, “Confession of the vanished” o “Skokan” són algunes de produccions de Mimesis Film.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats