Lleida
7/16° C (núvols)
97% 26 km/h


La pel·lícula de terror claustrofòbic 'En la hierba alta' dona el tret de sortida al Festival de Sitges 2019El director Vincenzo Natali i l'actor Patrick Wilson, protagonistes de la primera jornada del certamen


La pel·lícula de terror 'En la hierba alta', basada en el relat curt homònim de Stephen King y Joe Hill, ha donat aquest dijous el tret de sortida a la 52a edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. El director i guionista Vincenzo Natali i l'actor Patrick Wilson, conegut pels seus papers a 'Watchmen' o a les sagues de terror 'Expediente Warren' i 'Insidious', són els protagonistes d'aquesta primera jornada del certamen. Wilson, qui rebrà el premi Màquina del Temps aquest dijous, ha explicat que no escull els personatges per si són bons o dolents, ja que, ha afegit, totes les persones tenen bondat i maldat. Wilson interpreta un dels protagonistes d''En la hierba alta'. La pel·lícula de Netflix arribarà globalment a la plataforma aquest divendres.

A 'En la hierba alta', els germans Becky i Cal escolten el plor d'un nen perdut en un camp d'herba alta i s'endinsen per rescatar-lo, però queden atrapats per una força sinistra que ràpidament els desorienta i separa. Els protagonistes del film es troben aïllats del món i sense cap possibilitat d'escapar del control del camp i aviat descobriran que el pitjor de tot no és estar perduts.

Gran part del terror de la pel·lícula ve generat pel claustrofòbic camp d'herba, en el qual es perden els seus protagonistes. No és la primera vegada que Vincenzo Natali utilitza la claustrofòbia en un film, sinó que ja ho va fer a 'El cub'. "Les pel·lícules de terror i la ciència ficció són una metàfora de les nostre vides i el nostre dia a dia i així es com em sento jo a vegades, atrapat en el temps".

El director del film ha explicat que el so és una de les seves parts preferides en el procés de gravació d''En la hierba alta'. Ha indicat que l'audiència no n'és tan conscient del so i en aquest film, ha afegit, "el so és molt important i el públic havia de sentir que estaven perduts en els camps d'herba".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats