Lleida
5/15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


'La que se avecina' torna el 20 de novembre amb més comèdiaEn funció del que passi amb els pròxims lliuraments, els responsables decidiran sobre el futur de la sèrie


FOTO: Mediaset

Amb més comèdia, més amor i amenaces de ruïna econòmica en l'horitzó arribaran aquest dimecres els últims cinc capítols de l'11a temporada de "'La que se avecina', una sèrie que encara "està viva" però que podria tenir un punt d'inflexió en la seva 12 temporada, que està en ple rodatge.

Després de l'aturada estiuenca, la sèrie creada per Laura i Alberto Caballero torna a la graella de Telecinco amb cinc episodis amb un Amador (Pablo Chiapella) que només té ulls per a Bàrbara (Norma Ruiz) i amb un renovat Antonio Recio (Jordi Sánchez) després de sortir de coma.

Mentre que la comunitat de veïns s'enfronta a la incertesa econòmica, ja que hauran de fer front a una elevada multa per emprar a un immigrant sense papers.

Nous lliuraments que, en paraules d'Alberto Caballero, fan que la sèrie continuï "viva", encara que també és conscient que "quan intueixin" que deixa d'estar-ho, entre tot l'equip decidiran que "ha tingut una vida llarga i meravellosa" i es posaran a fer "altres coses, probablement amb els mateixos (actors)".

"És que ens cauen molt bé i tenen molt talent", ha destacat el cocreador d'aquesta sèrie líder d'audiència.

Els nous lliuraments de 'La que se avecina' comptaran també amb dos 'cameos' de cares conegudes de la televisió: Mario Vaquerizo, qui torna a encarnar al representant de Lola (Macarena Gómez), i la cantant Edurne, qui donarà vida a la nova cambrera del bar del Coque (Nacho Guerreros).

Quant al possible final de la sèrie, segons ha explicat Caballero, al gener començaran a gravar la segona meitat de la temporada 12, un nou lliurament de la qual ja sap el final, "obert i potent", encara que els guionistes encara han d'escriure'l.

Però després de 12 anys en emissió, els creadors de la sèrie semblen començar a veure el final de la mateixa en el futur, o almenys valoren la introducció d'un punt d'inflexió després de la 12 temporada, que podria ser una mudança, l'opció més votada en una enquesta que Alberto Caballero va realitzar a Twitter.

"El fet que una sèrie tingui èxit no significa que hi hagi algun moment en el qual la sèrie es pugui cansar, tots sabem que l'emissió en obert de les sèries està en un moment complicat, estan canviant els hàbits de consum", ha matisat.

Per això, i en funció del que passi amb els pròxims lliuraments, els responsables decidiran sobre el futur de la sèrie, segons ha explicat el creador i guionista, que també ha parlat de la possibilitat de realitzar podcasts de 'La que se avecina' de 20 minuts de durada, que serien capítols narrats que recordarien a l'antiga radionovel·la.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats