Lleida
21/32° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La Traviata, Salgado i una conferència d’Òscar Tusquets, propostes estrella de la setmana a les xarxes de CaixaForumDemà també tindrà lloc la publicació d’un nou comentari auditiu del fotògraf Sebastião Salgado


El cicle operístic impulsat a les xarxes de CaixaForum, en col·laboració del Teatro Real de Madrid, ofereix des d’aquest dimarts l’òpera La Traviata, de Verdi. El divulgador musical Marcel Gorgori introduirà la peça, que es podrà veure de forma gratuïta previ registre a MyOperaPlayer i amb el codi OperaEnCasaLaCaixa.

ÀUDIO DE SEBASTIÃO SALGADO #ObresConfinades Dimecres, 20 de maig de 2020 Publicació d’un nou comentari auditiu del fotògraf Sebastião Salgado sobre la instantània Islas Anavilhanas, que forma part del projecte Gènesi. Aquesta iniciativa el va dur a resseguir les petjades de Darwin, i les seves fotos estan exposades a una mostra que forma part del programa Art al Carrer de la Fundació ”la Caixa”.

INICI D’UN CICLE MUSICAL Públic familiar Dijous, 21 de maig de 2020 Inici del cicle Música anima(la)da amb tres propostes en format audiovisual on es vincula música i animals. Dirigit a públic familiar. La primera obra serà El Carnaval dels animals.

LIED A CASA La mélodie francesa Dijous, 21 de maig de 2020 Publicació del tercer capítol del cicle Lied a Casa amb un vídeo presentat pel baríton i divulgador Enric Martínez-Castignani, que parlarà de la mélodie francesa.

TALLER DE CRÍTICA TEATRAL Directe amb la creadora Cris Blanco Dijous, 21 de maig de 2020. 19 h Última sessió del Taller de Crítica Teatral de la mà del cronista i crític Oriol Puig Taulé. Tindrà lloc un directe amb el conductor del cicle i la creadora Cris Blanco per analitzar la peça El agitador vórtex, de la pròpia Blanco.

TROBADES CONFINADES Amb l’il·lustrador Paco Roca Divendres, 22 de maig de 2020 Trobada amb l’il·lustrador Paco Roca, que tancarà el cicle que ha donat veu a creadors i artistes del panorama actual per abordar els seus projectes i vida artística durant el confinament.

CICLE DE PETITS CINÈFILS Pel·lícula Ernst & Celestine Dissabte i diumenge, 23 i 24 de maig Durant el cap de setmana es publicarà un enllaç per visiona la pel·lícula Ernst & Celestine dintre del cicle #PetitsCinèfils que es dirigeix al públic familiar. Està acompanyat d’una fitxa de treball per enriquir el visionat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats