Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


La Val d'Aran es compromet a col·laborar activament amb el Doctor Music FestivalLa direcció del certamen demana als empresaris aranesos obrir els hotels poder allotjar les més de 14.000 pernoctacions que s'esperen de l'11 al 14 de juliol del 2019


El director del Doctor Music Festival, Neo Sala, ha visitat la Val d'Aran per arrencar el compromís dels empresaris aranesos d'obrir els hotels durant els dies del festival, de l'11 al 14 de juliol del 2019. L'esdeveniment se celebrarà al Pallars Sobirà, concretament a la Vall d'Àneu, però pel volum de públic que esperen, unes 60.000 persones, necessitaran places hoteleres a comarques veïnes. A la Val d'Aran esperen poder-hi allotjar 14.000 pernoctacions. Tant la conselhèra de Turisme, Anna Díaz, en nom del Conselh Generau, com el president del Gremi d'Hosteleria de la Val d'Aran, Ambrós Barberà, s'han mostrat partidaris de col·laborar activament i han destacat la ''projecció internacional'' de la que es poden beneficiar participant en aquest Festival.

Sala ha informat als aranesos que el festival generarà un PIB de 6 milions d'euros, xifra que representa un 5,8% del total del PIB de la comarca del Pallars Sobirà durant el 2019. L'impacte econòmic total serà d'uns 100 milions d'euros. Els dies previs i durant el festival treballaran unes 3.000 persones per donar resposta a les necessitats dels 60.000 espectadors que s'esperen.

Anna Diaz ha manifestat que "la Val d'Aran vol col·laborar activament amb el Festival a més a més, com destí turístic de primer ordre, oferirà tots els seus mitjans perquè la gent gaudeixi de l'àmplia oferta turística que ofereix la Val d'Aran". Barberà "ha agraït a l'organització del Festival la confiança dipositada en els establiments de la Val d'Aran ".

Neo Sala ha afirmat que ''tindrem un cartell d'alt nivell com en els últims festivals que van tenir lloc a Escalarre'' i ha confirmat que s'han venut més de 2.000 abonaments. Els primers interessats són majoritàriament a Catalunya, però l'organització vol atreure públic del Sud de França per la proximitat del territori.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats