Lleida
6/12° C (pluja)
97% 26 km/h


Les pel·lícules ‘Mascotes 2’ i ‘Lola i els seus germans’ s’estrenen a Lleida en catalàEl film d'animació narra la història del gos Max.


Demà divendres es realitzaran dues estrenes de cinema en català que es podran gaudir a Lleida; d’una banda, el film d’animació Mascotes 2 s’estrena doblat al català, i de l’altra, la comèdia dramàtica francesa Lola i els seus germans s’estrena doblada i també en versió original francesa subtitulada en català, amb el doblatge i la subtitulació dels films amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

A Lleida, JCA Cinemes Lleida-Alpicat serà una de les 28 sales catalanes que projectaran la pel·lícula Mascotes 2, dirigida per Chris Renaud, amb un guió de Brian Lynch i distribuida per Universal Pictures. El film narra la història del gos Max, que viu en un edifici de Manhattan i gaudeix de la vida secreta que tenen les mascotes quan els humans van a treballar. La rutina del Max farà un gir el dia que la Katie el porta al veterinari i conegui un grup de mascotes amb problemes psicològics.

Per altra banda, l’Screenbox Funatic és una de les vuit sales de tota Catalunya que estrenarà la pel·lícula Lola i els seus germans, dirigida per Jean-Paul Rouve i interpretada per Ludivine Sagnier, José García, Jean-Paul Rouve, Ramzy Bedia, i Pauline Clément. Els tres germans intentaran mantenir-se units, tot i que tot plegat amenaça de separar-los.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats