Lleida
9-25° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


L’esclat de color i imaginació del concurs de Cosplay tanca la sisena edició Festival Galacticat2.800 persones assisteixen a les 118 projeccions


La Mostra de cinema fantàstic i de terror de Ponent Galacticat, celebrat aquest cap de setmana a Tàrrega, va tancar amb la fantasia del Cosplay i un concert de la Banda municipal de Lleida.

Aquesta sisena edició ha aplegat gairebé 3.000 persones en totes les projeccions als Cinemes Majèstic i a les Nits Curtes a l’aire lliure. El director del festival, David Ferreras, explicava que “la programació de llargmetratges és el que ha portat més gent al cinema, sobretot als films amb presència de directors i actors, així com a l’Espai Baviera”, va afegir que “som pedrera de cineastes”. L’organització també va valorar l’exercici de “militància” dels convidats, que van reivindicar la força dels festivals petits, que “són el motor que impulsa la indústria del cinema”, segons deia el premiat Karra Elejalde.

El concurs de Cosplay, una moda en la que els participants es disfressen per a representar un personatge o un concepte, va omplir de color la passarel·la on els concursants desfilaven.

Fotografia: Joaquim Riera

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats