Lleida
8/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


L’Espai Orfeó acull l’estrena de l’espectacle 'Recurrències', de Berta Puigdemasa i Alba MascarellaFruit de 4 mesos de residència artística a l’Espai Orfeó sota la direcció escènica de Maite Ojer i Blasi


Recurrències és l’espectacle fruit de la residència artística de l’arpista Berta Puigdemasa, la rapsode Alba Mascarella, amb direcció escènica de Maite Ojer i Blasi. Durant 4 mesos, l’Espai Orfeó ha acollit els assajos del grup resident on les tres artistes han gestat un muntatge de noves dramatúrgies que barreja diferents disciplines com la veu, la poesia, el moviment, la música de l’arpa i les projeccions.

Aquesta és una obra que busca la reflexió a l’entorn d’un dels grans reptes de la humanitat: la comunicació. Com és que a les persones els resulta tan difícil comunicar-se, tot i parlant el mateix idioma? Les protagonistes ens presenten una proposta artística en la recerca de l’entesa.

L’actuació del grup resident a l'Espai Orfeó forma part de la programació de la 3a edició del cicle EntreArpes i tindrà lloc diumenge, 28 d'abril, a les 19.00 hores.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats