Lleida
4/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Manel grava el videoclip del seu nou single a Lleida i Almacelles
El grup de Barcelona ha rodat a diferents localitzacions de Lleida i Almacelles el videoclip del seu nou single Per la bona gent. 

Tres anys i mig després del seu darrer disc, Jo competeixo, i un any i mig després que el quartet decidís prendre’s un descans, Manel torna a primera línia i ja prepara un nou àlbum. El grup de Barcelona va publicar ahir el videoclip del seu nou single Per la bona gent, rodat a cavall entre Lleida i Almacelles entre el 20 i el 22 d’agost. 

La cançó, que dona nom al disc que el grup publicarà aquesta tardor, és un tema pop que inclou ritmes electrònics i un homenatge a Maria del Mar Bonet, amb un fragment de la cançó Alenar (1977).

Des de la productora encarregada de fer el videoclip expliquen que han participat més de 300 persones, entre elles extres coneguts pel públic lleidatà com el Sr. Postu o Lo Pau de Ponts i afegeixen que el quartet català es va mostrar “encantat” amb la idea de gravar a terres lleidatanes i que es van “implicar al màxim” amb el territori. En paral·lel, Manel ja ha anunciat alguns concerts de la gira del seu nou disc, un d’ells al Teatre de la Llotja el pròxim 28 de desembre per al qual ja es coneix tant l’horari (20.30 hores) com el preu (27 euros).

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats