Lleida
1/13° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Mario Casas, Aura Garrido i Alexandra Jiménez protagonitzen 'El Inocente', la nova sèrie d'Oriol Paulo per a NetflixEl rodatge començarà aquest divendres i és una adaptació de la novel·la homònima de Harlan Coben


'El Inocente', la nova sèrie de Netflix creada per Oriol Paulo (Barcelona, 1975) i escrita també amb Jordi Vallejo i Guillem Clua, estarà protagonitzada per Mario Casas, Aura Garrido i Alexandra Jiménez. El rodatge començarà aquest divendres, 22 de novembre. La sèrie és l'adaptació de la novel·la homònima de Harlan Coben. Al llarg de vuit capítols, Mario Casas i Aura Garrido es posen a la pell de Mateo i Olivia, una parella que haurà de refer la seva vida per segona vegada després de rebre una pertorbadora notícia.

Una nit de fa nou anys, Mateo intercedeix innocentment en una baralla i acaba convertint-se en un assassí. Ara és un ex convicte que no dona res per segur. La seva dona, Olivia, està embarassada i tots dos estan a punt d'aconseguir la casa dels seus somnis, però una trucada inexplicable des del mòbil de l'Olivia torna a destrossar la vida del Mateo per segona vegada.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats