Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Més 300 companyies envien la seva sol·licitud per participar en la 29a edició de la Fira de Titelles de LleidaEl certamen presenta un avanç de la programació, que comptarà amb Gioco Vita, Puzzle Theatre, La Maquiné, Javier Aranda, Trukitrek o la Cia. Ortiga, entre altres companyies


La 29a Fira de Titelles de Lleida, que se celebrarà els dies 4, 5 i 6 de maig del 2018, ha rebut 307 propostes d'espectacles, més que en la passada edició, un fet que evidencia el bon estat de salut del certamen com a plataforma de mercat d'interès per als professionals del sector. En concret, 88 companyies catalanes, 112 de l'estat espanyol i 107 estrangeres (gairebé un 10% més que l'any passat) han presentat els seus muntatges perquè siguin valorats i inclosos en la programació del 2018.

En aquest sentit, la Fira de Titelles ha presentat un avanç del programa d'enguany, que comptarà amb la participació de la companyia canadenca Puzzle Théâtre, que presentarà en primícia a l'Estat el seu espectacle 'Plástico' o de la itialana Gioco Vita, que estrenarà a Catalunya 'El cielo de los osos'. La Maquiné, Tukitrek, la Cia. Javier Aranda, A2manos o la Cia. Ortiga, seran altres de les companyies presents a la fira, segons ha avançat l'organització.

La Fira de Titelles de Lleida és única en el seu àmbit en a l'Estat i s'ha consolidat com un referent internacional per al sector teatral. A més de la recepció de propostes per part de les companyies, la programació del certamen també s'elabora amb espectacles que l'equip del Centre de Titelles de Lleida ha visionat a través de la seva assistència a diverses fires, festivals, programacions i trobades professionals de Catalunya, de l'estat espanyol i d'altres països. Per aquest motiu, la xifra s'incrementa fins a superar les 370 propostes.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats