Lleida
3/12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Mor als 72 anys el cantant espanyol Camilo SestoL'any 1975 es va fer molt popular en ser el protagonista del musical 'Jesucristo Superstar'


El cantant espanyol Camilo Sesto ha mort la passada nit als 72 anys, segons s'ha anunciat en el seu compte de la xarxa social Twitter.

"Lamentem molt comunicar-vos que el nostre gran i estimat artista Camilo Sesto ens acaba de deixar. Descansi en pau", s'ha publicat en el seu compte de Twitter.

Camilo Blanes va néixer a la localitat alacantina d'Alcoi, el 16 de setembre a 1946.

Músic i compositor, va realitzar estudis de belles arts i va començar la seva carrera musical formant part del grup "Los Dayson" quan tot just era un adolescent.

Ja amb 18 anys es va traslladar a Madrid per provar sort i, des de llavors, va desenvolupar una completa carrera musical amb la venda de milions de discos a Espanya i Iberoamèrica.

El seu primer àlbum "Algo de mí" va ser gravat en 1971 i dos anys després va representar a Espanya al festival internacional de l'OTI, amb la cançó "Algo más", tema amb el qual va aconseguir una gran èxit de vendes a tot Llatinoamèrica.

El 1975 va cobrar més popularitat en interpretar, al costat de la cantant dominicana Ángela Carrasco, el protagonista en el musical 'Jesucristo Superstar', estrenat a Madrid.

El seu últim treball, "Camilo simfónico", va ser gravat amb l'orquestra de Ràdio Televisió Espanyola i amb col·laboracions d'artistes espanyoles com Marta Sánchez, Pastora Soler, Ruth Lorenzo o Mónica Naranjo, va ser presentat a Madrid el passat 20 de novembre.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats