Lleida
17/33° C (pluja)
97% 26 km/h


Presenten dilluns el videoclip oficial de la cançó “Sóc de l’Oest” de Lo Pardal RoquerL’Aula Magna de l’IEI acull l’estrena pública de la filmació d’un dels temes musicals que s’han convertit en autèntic himne de les comarques de Lleida


El videoclip oficial de la cançó “Sóc de l’Oest” de David Esterri ‘Lo Pardal Roquer’ veurà la llum aquest proper dilluns, 1 d’abril, a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Es tracta del primer videoclip oficial del que per a molts és la cançó més representativa de les terres de Ponent.

“Sóc de l’Oest” forma part del segon disc de la col·lecció de ‘Lo Pardal Roquer’, publicat al 2007. Des de llavors i contra tot pronòstic, ja que la cançó era una més del conjunt, s’ha anat fent un lloc entre la gent d’una manera totalment espontània, arribant a esdevenir, per a molts, un autèntic himne de les comarques de Lleida. S’ha interpretat en tots els estils i gèneres i s’han anat multiplicant les seves versions arreu del territori nacional.

David Esterri ha cregut oportú d’adaptar el seu contingut als nous temps i ha decidit de dotar-la d’un marc audiovisual que reforci el seu significat i que pugui ajudar a la seva difusió a través de les xarxes socials, demanant la col·laboració oberta a tots aquells ajuntaments i entitats que volguessin mostrar sensibilitat cap a un projecte que ha demostrat sobradament la seva solvència i que ja forma part, d’alguna manera, de la cultura popular.

L’acte de presentació del videoclip serà conduit per Josep Tort i Bardolet.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats