Lleida
-2 / 19° C (sol)
97% 26 km/h


Quatre concerts d'indie rock a Lleida amb ESCENA! MovistarSessions aquest setembre al Cafè del Teatre i el Teatre de l'Escorxador


ESCENA! Movistar és la primera edició de la programació mensual que portarà a terme Sessions Movistar+ al Café del Teatre a Lleida i al Teatre Municipal de l’Escorxador.

En total es programaran sis concerts dobles alguns dijous que s’iniciaran al setembre i tancaran a finals de novembre amb l’últim concert. A més, Sessions Movistar + també programarà una estrena audiovisual mensual al Teatre Municipal de l’Escorxador, dins el mateix recinte de Lleida.

L’objectiu de crear ESCENA! Movistar no és cap altra que acostar diferents propostes musicals que, especialment a la província de Barcelona, tenen molta cabuda i reconeixement i, en canvi, a Lleida, tot i la seva alta quantitat d’habitants, sovint ha quedat més abandonat.

El lloc que s’ha escollit és un dels més emblemàtics de Lleida, a nivell cultural i patrimonial. El Café del Teatre és dels espais de la província que, des de fa molt temps, aposta per incorporar dins el seu circuit cultural, diferents propostes de música que van des de una banda internacional de Jazz, fins a un grup de rock de l’escena més underground. En col·laboració amb l’Ajuntament de Lleida, s’ha aconseguit realitzar ESCENA! Movistar en aquest espai tant singular.

Pel que fa a la línia artística s’ha buscat apostar entre una proposta que combini artistes consolidats dins el panorama nacional i internacional, al costat de grups més emergents, que, especialment a Lleida, no tenen tanta visibilitat.

D’aquesta manera, ESCENA! Movistar obrirà la primera sessió aquest 13 de setembre amb els concerts de Da Souza i els Cala Vento, que estaran tancant la gira del seu disc allà i que els ha portat a recórrer mig país – i fora d’ell - , o més.

 

CONCERT 13 DE SETEMBRE

CALA VENTO: El disc debut del 2016 va fer que es comences a parlar molt d’ells. I és que Joan Delgado i Aleix Turon no són una banda comú. Una proposta a duo tant sols de guitarra, bateria i un parell de veus que han aconseguit fer-se un lloc a l’escena estatal a cop de hits, després de passar per festivals com Primavera Sound o SXSW d’Austin (TX).

DA SOUZA: Amb cançons que van des del més íntim i mundà al més universal i metafísic, Da Souza adornen d’un pop radiant, assolellat i brillant la prosa i poesia d’Agustí Simó Da Souza, a qui rendeixen homenatge, clarament.

 

CONCERT 27 DE SETEMBRE:

RENALDO & CLARA: Els motllos són per trencar-los. Dins el pop també es poden fer girs; i en aquest cas, Renaldo & Clara ho han fet. Dues paraules: llum i color. Amb “Els afores” va tocar dir adéu a la malenconia i mirar cap a fora. Cançons que travessen la boira de Lleida; i és que els de Lleida, tornen a Lleida, de nou.

ESPERIT!: Recórrer mig món amb infinitat d’aventures musicals, Mau Boada (Sant Celoni, 1981) presenta el seu projecte més personal: Esperit!. Un home-orquestra que ens fa viatjar amb cançons de bressol al·lucinògenes, sons tel·lúrics, fresses i escapades al circ.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats